Függöny varrás és karnis szerelés

A kiválasztott textil szükséges mennyisége függ a textil jellegétől, szövési irányától és egyéb tulajdonságaitól, az ablak vagy dekorálandó felület méretétől, formájától, a karnistól és a kívánt funkciótól. A legjobb eredményt garantáló, pontos mennyiség kiszámolásához helyszíni felmérést készítünk. A textilek méretre szabását, varrását, paszományozását saját műhelyünkben végezzük és igény esetén a helyszínen fel is szereljük azokat.
Referenciák

Tapétázás

A különböző típusú és anyagú tapéták felrakási technikái között nagy eltérések lehetnek, ezért mindenképpen érdemes gyakorlott szakemberre bízni azt, mert az alapos előkészület hiányából, nem megfelelő ragasztó használatából vagy a felhelyezés helytelen technikájából adódó problémák utólagos korrekciója sosem oldható meg maradéktalanul. Az üzletünkben megvásárolható tapéták esetében kollégáink segítséget nyújtanak az igényeknek leginkább megfelelő tapéta kiválasztásától a helyszínen történő felrakásáig. Jelezze igényét elérhetőségeink valamelyikén.
Referenciák

Kárpitozás

Nagyobb volumenű kárpitozási munkák esetén a kínálatunkból kiválasztott kárpit anyagok szükséges mennyiségének a kiszámolásához helyszíni felmérés keretében tudunk segítséget nyújtani. Ezt követően, igény esetén a bútorok szállítását és szakműhelyben történő kárpitozást is elvégezzük.
Referenciák

Melegburkolás

Az üzletünkben megvásárolható vinyl padlók, faltól-falig és modul szőnyegek esetében kollégáink segítséget nyújtanak az igényeknek leginkább megfelelő melegburkolat kiválasztásától a helyszínen történő felrakásáig. Jelezze igényét elérhetőségeink valamelyikén.
Referenciák

Lakberendezési tanácsadás

Egy enteriőr akkor lesz harmonikus, ha minden egyes eleme összhangban van a bútoroktól a textilekig, ezért ezeket már a tervezés pillanatában együtt kell kezelni. Cégcsoportunk a prémium minőségű bútorok, funkcionális berendezési tárgyak, lámpák és burkolatok terén is törekszik olyan kínálatot kialakítani, mely minden stílusigényre megoldást ad. A lakástextil kínálatunkhoz hasonlóan itt is megtalálhatóak a világ vezető dizájn márkái, mint például az Aster konyhabútorok, Mascheroni, Sormani ülőbútorok, Presotto gardrob megoldások vagy Eglo lámpák.
Referenciák