ÁLTALÁNOS MŰKÖDÉSI, ÉS FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZAT

A https://queenhometextil.com (továbbiakban Weboldal) weboldal használatával, a weboldalra történő regisztrációval a weboldal látogatója elfogadja a jelen Altalános működési szabályzatot

 

1. WEBOLDAL TULAJDONOS, ÜZEMELTETŐ

A https://queenhometextil.com weboldal kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője a Queen Home Textil Kft. (Székhely: 1155 Kolzsvár utca 15/a., Cégjegyzékszám: 01-09-334009, Adószám: 26593841-2-42, T: +36 30 820 2574), továbbiakban Társaság

 

2. WEBOLDAL JOGVÉDELEM

A https://queenhometextil.com weboldal szerzői jogvédelem alá tartozik, a weboldalon található mindenkori tartalom részben vagy egészben történő bármilyen haszonszerzés céljából létrejövő felhasználásának, a weboldal módosításának, reprodukálásának, terjesztésének, tárolásának és átruházásának joga kizárólagosan csak a Társaságot illeti meg.

 

3. ADATKEZELÉS

Társaság betartja a Weboldal látogatói felhasználóinak (továbbiakban Felhasználók) személyes adatainak kezelésére vonatkozó érvényes jogszabályokat, ennek megfelelően a Társaság rendelkezik Adatvédelmi szabályzattal, mely a Weboldalon minden Felhasználó számára elérhető.

 

4. A WEBOLDAL RENDELTETÉSE

A Weboldal célja a Tulajdonos által működtetett kiskereskedelmi üzleteiben megvásárolható termékek elektronikus formában történő bemutatása. A Weboldalon keresztül nem lehetséges a Felhasználó által kiválasztott termék megvásárlása. A Felhasználó csak információt és árajánlatot kérhet a weboldalon keresztül az általa kiválasztott termékekre.

 

5. A WEBOLDAL FUNKCIÓINAK HASZNÁLATI LEHETŐSÉGEI A FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA

A Felhasználó korlátlanul használhatja a Weboldal által felhasználóknak felkínált funkciókat az „árajánlatkérés” „kedvencek” „profil (személyes adatok)” és „hírlevél” funkciók kivételével, melyeket csak érvényes regisztrációt követően van lehetősége használni.

Az árajánlatkérés funkció használatához a Felhasználónak be kell jelölnie az általa kiválasztott termék verzióját, illetve be kell állítania az általa igényelt mennyiséget a termék adatlapján. Ezt követően tudja elküldeni az „árajánlatkérés” gyűjtőbe, illetve véglegesítés után utasítást adni a rendszernek az árajánlatkérés elküldésére. A rendszer automatikusan továbbítja a Társaság alkalmazottaihoz az árajánlat kérést. Amennyiben az árajánlat megtételéhez további egyeztetés szükséges, a Társaság alkalmazottai a Felhasználó által megadott elérhetőségek valamelyikén felveszik a kapcsolatot a Felhasználóval.

Az árajánlatkérés megküldése a Társaság részére nem minősül megrendelésnek és nem jelent teljesítési kötelezettséget a Társaság számára.

Az árajánlatot a Társaság a Felhasználó által regisztráció során megadott e-mail címre küldi el. Megrendelési szándék esetén ajánlott a kiválasztott termékeket személyesen megtekinteni a Társaság kiskereskedelmi üzleteiben termékminta formájában.

Érvényes megrendelés akkor jön létre, ha a Felhasználó írásban elfogadja az árajánlatot és teljesíti az árajánlatban megfogalmazott fizetési feltételeket. A Weboldalon keresztül történő fizetés nem lehetséges.

 

6. FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A TARTALOMÉRT

A Weboldalon bemutatott termékek színhelyességéért, a termékadatok pontatlanságáért és az elérhetőségért a Társaság nem tud felelősséget vállalni. Ezekről a Felhasználó személyesen tájékozódhat a Társaság kiskereskedelmi üzleteiben, illetve a Weboldalon megadott kapcsolattartási e-mail címen, telefonszámon. A Weboldalon szereplő termékek nem mindenkor mutatják be a Társaság kiskereskedelmi üzleteinek teljes termékválasztákát.

 

7. SEGÍTSÉG NYÚJTÁS

Felhasználó segítséget kérhet a Weboldal funkcióinak használatához a Weboldalon megadott kapcsolati e-mail címen és telefonszámon.

 

Budapest, 2021. 03. 05.